benenANTI CELLULITE BEHANDELING

Onze succesvolle en meest effectieve anti cellulite behandeling bestaat uit een combinatie van 3 succesvole behandelmethodes.

Elk lichaam is weer anders en zeker de aanpak van (hardnekkige) cellulit vraagt om specifiek afgestemde behandelingen voor het beste resultaat. Tijdens een intake bekijkt en bespreekt onze anti-cellulite expert met u de mogelijkheden en maakt met u ee persoonlijke plan van aanpak.

 

 

Arosha bodywraps

AROSHA KIT OEDEMACEL compr. 300x184

OEDEMACEL BOX – voor oedemateuze (vocht) cellulite

De oedemacel box is specifiek gericht op het bestrijden van lokale vochtophopingen bovenop de cellulite. De combinatie van ingrediënten werken in synergie om de oorzaken van cellulite vorming (zoals verwijding van bloedvaten en lymfoedeem, lokale vochtophopingen) aan te pakken.

 

AROSHA KIT ADIPOCEL compr. 300x173

ADIPOCEL BOX – voor harde en vaste cellulite

Adipocel is gericht op het bestrijden van gevorderd, harde en vaste cellulite. De verschillende onderdelen en ingrediënten in deze box hebben het doel: – de grootte van de adipociten (vetcellen) te verkleinen – de collageenvezels, welke de oorzaak zijn van de zichtbare cellulite, opnieuw te rangschikken.


Jett plasmapen

Beauty product of the year logo2017

De Jett Plasmalift is een nieuwe revolutionaire techniek om te liften / verstrakken zonder snijden of hechten. De behandeling is effectief bij onze gecombineerde behandeling tegen cellulite. De Jett Plasmalift maakt de huid tot 100% strakker en geeft direct een langdurig resultaat al na 1 behandeling. Het resultaat zal jarenlang aanhouden.

 


Spieractivatie met de bodysculptor:

BSE assise kleiner Het bodysculptortoestel combineert lagefrequentiegolven (ELF of extreme low frequency, < 100Hz) met drainage door micropressie. De lagefrequentiegolven zorgen ervoor dat de vrije vetzuren die gestockeerd zijn in de vetcellen worden vrijgemaakt, en deze worden op hun beurt uit het lichaam verdreven via drainage. De heel specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men dit gewaar wordt. Het proces dat zich binnenin het lichaam afspeelt is vergelijkbaar met wat er in ons lichaam gebeurt na het sporten.

Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende intake. U ontvangt dan van ons een plan van aanpak en prijzen.

 Dali-wellness

Dali-wellness

  • ‘s-Heerenbergseweg 40, 7038 CD Zeddam
  • 06-53329170
  • info@dali-wellness.nl

Like ons op Facebook

keyboard_arrow_up