NutriSculptor

Gezond, veilig en duurzaam gewichtsverlies zonder dieet, sport of allerlei pillen! 

Voor de gebruiker die wil afslanken: 

weegschaalGebruik NutriSculptor om dankzij het activeren van de stofwisseling op een gecontroleerde en gedoseerde manier gewicht te verliezen. Controleer de inname van voeding zonder moeite of drastische maatregelen.

NutriSculptor is een multi-tablet en bevat enkel nutriënten, voedingsbestanddelen en vitaminen. Eigenlijk bevat elke tablet alle voedingsbestanddelen die het lichaam nodig heeft. Elke tablet is dus eigenlijk een mini-maaltijd. Het lichaam krijgt dus dankzij nutriSculptor alle benodigde stoffen die het nodig heeft voor een goede werking. De portie nutriSculptor is gedoseerd. Doordat elk uur van de dag het lichaam een mini-maaltijd te verwerken krijgt is de stofwisseling ook voortdurend actief en vertraagt deze niet wat bij vele conventionele diëten wel het geval is.
Om de andere dag last men een nutriSculptor-dag in. Dit wil zeggen dat tijdens één week de klant 4 dagen het nutriSculptor-programma volgde en 3 dagen de gewone levensstijl verder zetten. Doordat het lichaam gedurende 4 van de 7 dagen een zeer gedoseerde calorie-inname te verwerken kreeg kan het niet anders dan gewicht verliezen. Bovendien heeft men tijdens deze 4 nutriSculptor-dagen geen honger gehad en heeft men ook geen last gehad van een energiedip. Ook de stofwisseling werd ieder uur geactiveerd en daardoor vindt na het gewichtsverlies geen jojo-effect plaats. 
De klant combineert op de nutriSculptor-dag met 1 of meerdere maaltijden met een dagelijkse calorie-inname van max. 700kCal. 

EXTRA TIP : probeer 's avonds koolhydraten te mijden.

 

Voor de drukke gebruiker met weinig tijd: 

energie boostSlaat u af en toe wel eens het ontbijt over en heeft u moeite om tijdens de dag tijd te nemen om te eten. Eet u hierdoor 's avonds dan veel te veel of propt u zichzelf tijdens de dag vol met chocoladerepen, broodjes, hamburgers,... Dan is nutriSculptor vast iets voor u! Dankzij de formule van NutriSculptor behoud u de stofwisseling (uw verbranding) op niveau en consumeert u toch de noodzakelijke vitaminen en mineralen. Heel gemakkelijk en belangrijk om bij te dragen aan een energieleverend metabolisme. Vervang u snelle hapjes, repen door simpelweg een tablet NutriSculptor op te zuigen. Ervaar minder honger, een betere stofwisseling en een fitter gevoel. SPRINT u de dag door en hebt u bijna geen tijd om te eten, dan is NUTRISCULPTOR misschien wel iets voor u!

 

 

 

 

Voor de gebruiker die zondigt: 

energie boostMoet u beroepsmatig vaak eten in een restaurant? Of bent u een bourgondiër en eet u vaak uitgebreid. Dan kan NutriSculptor voor u heel wat betekenen. Na een zwaar weekend of na een intense periode (bvb. de feestdagen) of na het volgen van een kuur met nutriSculptor kan het perfect om eens 1 dag in de week een nutriSculptor dag te volgen. Verlos uzelf van dat zware gevoel en laat uw lichaam eens alles rustig verwerken. 

De ideale methode om wat te compenseren. En ervoor te zorgen dat uw gewicht niet toeneemt.

 

 

 

 

Voor de snoepende gebruiker: 

anti snoepKunt u het snoepen niet laten. Heeft u vooral 's avonds trek in snoep? Probeer dan een tablet van nutriSculptor. Ze smaken overheerlijk en nemen de zin naar zoetigheid weg. Geen overdaad aan calorieën en toch een verzadigd gevoel. Bovendien bevatten de tabletten van nutriSculptor heel wat mineralen en vitaminen. Ook tijdens de dag kunt u gerust in plaats van chocoladerepen, snoep en chips een nutriSculptor tablet nemen. Zet uw gewicht niet op het spel en zorg ervoor dat u met een lekkere zuigtablet de zin, de honger en de behoefte aan zoetigheid weg neemt. NutriSculptor draagt bovendien bij tot een energieleverende stofwisseling en is dus een veel beter alternatief dan de vele calorieënbommen zoals snoep, koeken enz.

 

 

 

 

Contra-indicatie:

 • Niet te gebruiken door schildklierpatienten.

Wat kost Nutrisculptor?

€67,- per pot.

Verkrijgbaar in de smaken:

 • choco
 • ananas
 • wilde kersen
 • vanille

overzicht nutrisculptor

BodySculptor webAl vele jaren is de beauty- en wellnessstudio Dali-Wellness een begrip in Monterferland.
Onze specialiteit is anti-aging en afslanken. Hiervoor hebben wij diverse methodes die zeer goede resultaten geven.

Om te zorgen dat je niet terugvalt en een beter resultaat behaalt kunnen wij je ook voorzien van prettige en werkzame adviezen op het gebied van leefstijl en voeding. En daar lichaam en geest altijd samengaan bieden wij ook coaching aan zodat je nog beter en sterker in je schoenen zult staan op het gebied van afslanken, een jeugdige uitstraling en gezond leven.

Bij ons krijg je eerlijk advies en behandelingen die echt werken zodat je het resultaat krijgt wat je had verwacht.

Dali-Wellness = betrouwbaar, haalbaar en betaalbaar !

Bodysculptor exCell+

De Bodysculptor won de prijs als beste afslankmethode

Wat doet de Bodysculptor exCell+?

"Bodysculptor", een klinkende naam, maar wàt is het nu eigenlijk?
Het doel is duidelijk & de droom van elke vrouw: een slanker lichaam. Beter zelfs: een slanker lichaam terwijl je slaapt!
Toegegeven, het ziet er een beetje uit alsof je net een zwaar verkeersongeval achter de rug hebt en praktisch van kop tot teen bent ingepakt, maar net dat is de kracht van de Bodysculptor.

Hoe werkt de Bodysculptor exCell+?

Maar hoe werkt deze schijnbaar 'wonderbehandeling' nu? Een beetje theorie. Het bodysculptortoestel combineert lagefrequentiegolven (ELF of extreme low frequency, < 100Hz) met drainage door micropressie. De lagefrequentiegolven zorgen ervoor dat de vrije vetzuren die gestockeerd zijn in de vetcellen worden vrijgemaakt, en deze worden op hun beurt uit het lichaam verdreven via drainage. De heel specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men dit gewaar wordt. Het proces dat zich binnenin het lichaam afspeelt is vergelijkbaar met wat er in ons lichaam gebeurt na het sporten.

Wat is het resultaat?

Na een kuur verliest u zeker 1 kledingmaat. (Dit gaat steeds beter klinken!) Bodysculptor kan alle probleemzones aan. Het pakt alle zones op hetzelfde moment aan, of kan worden ingezet om lokaal de probleemzones te behandelen. Studies hebben aangetoond dat vrouwen met een bmi van 28 (concreet vb. een vrouw van 1m70 die 81kg weegt) gemiddeld 6cm tailleomtrek verloren!
Zelfs tot 15 dagen na de laatste behandeling was er nog verschil merkbaar, wat aantoont dat Bodysculptor op de probleemzones blijft werken.

Kan de Bodysculptor exCell+ een oplossing bieden voor een verslapte huid?

IMG 1112Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen. Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt een belangrijke rol hierin maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap, en een vochttekort zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het lichaam als van het gelaat, kin en nek.
Een medische studie verricht op 22 vrouwen, die een kuur van 12 behandelingen met de BodySculptor exCell+ gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden en bij 36% van hen vond deze versteviging erg indrukwekkend.

Een afslanktechniek voor welke zones?

De Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones tegelijkertijd nl. taille, heupen, dijen, kuiten, knieën, armen, kin en gelaat.

Voor wie is deze methode geschikt?

Dit is de oplossing om af te slanken op alle lichaamszones. Het is uitermate geschikt voor vrouwen maar tevens voor mannen. Op leeftijd staat geen grens, er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor mensen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Wat zijn de contra indicaties?

 • zwangere vrouwen
 • dragers van een pacemaker
 • personen met hormonale verstoring moeten behandelende arts consulteren
 • personen met een ernstige ziekte moeten vooraf hun huisarts consulteren
 • diepe veneuze trombose
 • infecties thv bloed- en lymfevaten
 • zware hartinsufficiëntie
 • hemofilie

Wat voel je tijdens een behandeling?

 • sensatie van zachte warmte
 • diepe ontspanning
 • sensatie van lichtheid, vooral op het niveau van de benen

Geen jojo-effect meer en blijvend slank blijven?

Afgevallen! Geweldig .... maar .... nu natuurlijk op gewicht blijven. De wisselwerking tussen lichaam en geest speelt bij Dali-Wellness een grote rol. Krijg je je voelen en denken op de juiste golflengte zal je makkelijk(er) gezond blijven leven en op het juiste gewicht blijven. Deze holistische aanpak werpt zijn vruchten af. Wat het precies inhoudt is natuurlijk per persoon verschillend. Maar dat je er een dieper en blijvend verandert bewustzijn aan overhoudt is voor iedereen hetzelfde.

Wat kost een behandeling met de Bodysculptor exCell+?

 • Losse behandeling € 60,00
 • 1ste kuur (12 sessies a € 47,50 p.b.) € 570,00
 • 2de kuur (12 sessies a € 39,60 p.b.) € 475,00
 • 20 ritten-kaart (na 1ste & 2de kuur € 31,25 p.b.) € 625,00

Disclaimer

De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon.

It's easy to get started creating your website. Knowing some of the basics will help.

What is a Content Management System?

A content management system is software that allows you to create and manage webpages easily by separating the creation of your content from the mechanics required to present it on the web.

In this site, the content is stored in a database. The look and feel are created by a template. Joomla! brings together the template and your content to create web pages.

Logging in

To login to your site use the user name and password that were created as part of the installation process. Once logged-in you will be able to create and edit articles and modify some settings.

Creating an article

Once you are logged-in, a new menu will be visible. To create a new article, click on the "Submit Article" link on that menu.

The new article interface gives you a lot of options, but all you need to do is add a title and put something in the content area. To make it easy to find, set the state to published.

You can edit an existing article by clicking on the edit icon (this only displays to users who have the right to edit).

Template, site settings, and modules

The look and feel of your site is controlled by a template. You can change the site name, background colour, highlights colour and more by editing the template settings. Click the "Template Settings" in the user menu.

The boxes around the main content of the site are called modules. You can modify modules on the current page by moving your cursor to the module and clicking the edit link. Always be sure to save and close any module you edit.

You can change some site settings such as the site name and description by clicking on the "Site Settings" link.

More advanced options for templates, site settings, modules, and more are available in the site administrator.

Site and Administrator

Your site actually has two separate sites. The site (also called the front end) is what visitors to your site will see. The administrator (also called the back end) is only used by people managing your site. You can access the administrator by clicking the "Site Administrator" link on the "User Menu" menu (visible once you login) or by adding /administrator to the end of your domain name. The same user name and password are used for both sites.

Learn more

There is much more to learn about how to use Joomla! to create the website you envision. You can learn much more at the Joomla! documentation site and on the Joomla! forums.

Body-Wizard: Cryolipolyse
de best werkende afslankmethode

Vetcellen verdwijnen DEFINITIEF!!

vetreductie

Sensationele resultaten met de cryolipolyse!

Nieuw bij Dali Wellness en nu al een groot succes: de Body-wizard / cryolipolyse.... snelle, effectieve en bijvende resultaten!

Waarom de Body-wizard? 

afslanken voor naMiddels de wetenschappelijk onderbouwde en bewezen cryolipolyse techniek 'lokaal en gedoseerd bevriezen van vetcellen' kunnen wij bij mannen en vrouwen de probleemzones zoals buik, love handles, bovenarmen ‘kipfiletjes’, binnenkant bovenbenen en billen effectief en definitief aanpakken. Zonder operatie, zonder pijn en zonder hersteltijd in een behandeling van slechts 1 uur.

Dali-wellness maakt enkel gebruik van de nieuwste en beste apparatuur van de Body-wizard. Wij willen immers enkel het beste resultaat! Nog nooit eerder kon je zo gemakkelijk van je ongewenst/overtollig vet afkomen wat je met diëten en sporten niet tot nauwelijks zal lukken!

Waarom de Body-Wizard?

 • Met cryolipolyse krijgt u de beste koeling voor het beste resultaat
 • Bevriezing van vetcellen waardoor het vet direct wordt afgebroken
 • Geen ‘jojo’ effect, vetcellen worden definitief verwijderd
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • 100% veilig en verantwoord
 • Zonder een speciaal dieet
 • Behandeling in slechts 1 uur en direct resultaat

De Body-Wizard - Hoe werkt het?

Het cryolipolyseproces is ontwikkelt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze vetcellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd. 

Hoe gaat een Boy-Wizard behandeling?

Body Wizard artikel

Allereerst krijg je een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarbij wij het te behandelen gebied, je wensen, leefstijl en uw gestel bespreken. De body-Wizard specialist kijkt of je wensen haalbaar zijn en zal de contra-indicaties en het toestemmingsformulieren met je doorspreken. Indien mogelijk zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden en anders wordt een vervolgafspraak gemaakt.
Voorafgaand aan de behandeling maakt de specialist foto’s van de te behandelen zone(s) zodat we de voortgang en de resultaten in de gaten kunnen houden. Om je huid te beschermen tegen de gedoseerde kou wordt een koele gelpad aangebracht. Daarna wordt de applicator op de huid aangebracht en wordt de huid en vetcellen door de sterke vacuüm in de applicator gezogen. Hierdoor kunnen de vetcellen optimaal gekoeld en gekristalliseerd ‘bevroren’ worden. Door de bevriezing treedt een natuurlijk reactie van het lichaam in werking waarbij het lichaam de gekristalliseerde/dode vetcellen gaat afvoeren en verwijderen. De zuigkracht/vacuüm kan een trekkend en knijpend gevoel geven. De eerste paar minuten kun je tintelingen ervaren die worden veroorzaakt door de kou. Dit gevoel verdwijnt binnen een aantal minuten zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. De behandeling van een zone/plaatsing duurt 1 uur. Na de behandeling wordt de plek direct grondig gemasseerd. Het aantal vetcellen zal zienderogen verminderen en dus ook een zichtbare vermindering van de vetophoping!

Waarom kiezen voor de Body-Wizard?

Voor veel mensen werkt een dieet maar tijdelijk. Na een dieet vallen mensen vaak weer terug in oude gewoontes waardoor het beruchte jojo-effect optreed doordat de gekrompen vetvellen weer gaan groeien. Het grote voordeel van de Body-Wizard is dat de vetcellen niet kleiner worden maar afnemen. Deze cryolipolyse techniek vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden en weg = weg. 

Wat is het effect van de Body-Wizard?

De kracht van de cryolipolyse van de Body-Wizard is ‘het bevriezen van vetcellen’ met een zeer effectief en figuurcorrigerend effect. Al na één behandeling kun je tot 20% afname in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone zit een periode van 8-12 weken. De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Het is wel zaak om tijdens en na de behandeling je levensstijl aan te passen om te voorkomen dat zich nieuwe vetcellen gaan vormen. Wij kunnen je helpen met je levensstijl en ook kun je nog meer behandelingen ondergaan. Wij bespreken dit graag met je.

Zijn er contraindicaties?

Welke lichaamsgedeeltes kunnen behandeld worden met de Body-Wizard?

De behandeling kan plaatsvinden op de volgende zones:

Wat kost de Body-Wizard?

Er zijn klinieken in Nederland die prijzen vanaf €595,- per plaatsing van een uur hanteren. Dali-Wellness doet hier niet aan mee! Bij ons wordt een vaste lage prijs gehanteerd van slechts €150,- per behandelkop/plaatsing/zone van een uur met nu een speciale actie voor de 1e kop/plaatsing/zone.

 AANBIEDING

1e zone - plaatsing/behandelkop: NU €85,00 i.p.v. €150,00

2e zone - plaatsing/behandelkop: NU €85,00 i.p.v. €175,00

Dus als u 2 zones wilt behandelen 
betaalt u €170,00 i.p.v. €325,00!!

Na de Body-Wizard behandeling?

Na de Body-Wizard behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam). Dit bijzondere serum kost bij ons: €59,95 voor 200ml.

Disclaimer

De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon.

Dali-wellness

Dali-wellness

 • ‘s-Heerenbergseweg 40, 7038 CD Zeddam
 • 06-53329170
 • info@dali-wellness.nl

Like ons op Facebook

keyboard_arrow_up