Voedingsprogramma

Afslanken en gezond worden en blijven

gezonde vrouw

Wat houdt het voedingsprogramma in?

U leert beter, gezonder en bewuster te gaan eten. Het lichaam gaat zichzelf in balans brengen met gezonde en uitgekiende voeding. In de eerste instantie zal dit zich uiten in een algeheel verbeterde gezondheid. Dit kunt u merken aan het krijgen van meer energie, een mooiere huid en een betere stoelgang.

Daarna zal uw gezondheid en lichamelijk toestand zich nog meer verbeteren. Dit wil dus zeggen dat in geval van overgewicht het lichaam in omvang zal afnemen. Voor mensen met ondergewicht geldt dan het tegenovergestelde. Dit betekent dat uw bindweefsel, spierweefsel en botweefsel op een normale waarde komen met een lichaam dat een gezond vetpercentage vertegenwoordigt.

Daar lichaam en geest altijd samengaan bieden wij ook coaching aan zodat u nog beter en sterker in uw schoenen zult staan op het gebied van afslanken, een gezonde uitstraling en gezond leven.

Krijg ik maaltijdvervangers of supplementen?

Naast advies over de juiste voeding is keuze van de juiste combinatie van producten ook van belang. Hierbij gebruik ik ook voedingssupplementen om de tekorten in uw lichaam sneller in balans te krijgen. Dit omdat alleen voeding vaak te weinig resultaat geeft op korte termijn. Ook kan het gebeuren dat u een supplement krijgt als maaltijdvervanger.

Het voedingsadvies komt in de vorm van eerst een persoonlijk intakegesprek.

Hoe lang duurt het voedingsprogramma?

U krijgt geduren 6 weken elke week een consult. Dit houdt in dat u uitleg krijgt en u wordt gemeten en gewogen. Dit garandeert het beste resultaat met name voor de lange termijn zodat u op gewicht blijft. Het resultaat hiervan + extra uitleg ontvangt u vervolgens per e-mail.

gezonde voeding

Dali-wellness

Dali-wellness

  • ‘s-Heerenbergseweg 40, 7038 CD Zeddam
  • 06-53329170
  • info@dali-wellness.nl

Like ons op Facebook

keyboard_arrow_up